26 riante appartementen

Het gebouw heeft 4 bouwlagen waarbij de terrasvormige geleding van de gevels opvallend is, waardoor op de hoeken 6 appartementen een groot dakterras hebben.

Op de begane grond bevinden zich de hoofdentree van het appartementengebouw, 6 appartementen, het bergingsblok én een algemene reacreatie/ontmoetingsruimte voor alle bewoners van Hof van Augusta. De eerste verdieping heeft 9 appartementen, de tweede verdieping 7 appartementen en de derde verdieping 4 appartementen, waarvan een groot penthouse. 

Alle appartementen zijn zo gepositioneerd dat ze een goede ligging hebben op de zon. Afhankelijk van welk type en verdieping heeft u een schitterend uitzicht over de grote waterpartij.


Ruimtelijke eenheid

Het project is ontworpen door architectenbureau DAT te Tilburg. Het appartementengebouw vormt samen met de naast gelegen 32 levensloopbestendige eengezinswoningen een ruimtelijke eenheid, volgens een heldere opvatting over architectuur. Modern, niet modieus maar ingetogen. Fris en duurzaam met een sterke eigen identiteit. Een eigen wereld die zich onderscheidt door haar architectuur, zorgvuldige details en duurzaam materiaalgebruik.

Met harmonieuze gevelcomposities is een duidelijk geheel ontworpen. De bindende factor zijn de lichtbeige gemêleerde bakstenen gevels. Daarnaast zorgt de terrasgeleding van het gebouw met de uitspringende balkons, de terugliggende ramen en puien op de verdiepingen voor reliëf en afwisseling. De muurvlakken openen zich door diep terugliggende gevelopeningen als het ware uit het metselwerk gesneden. Samen zorgen ze voor een zichtbare eenheid en kwaliteit die in lengte van dagen zal worden ervaren.

Ook in de materialisering en detaillering is het een eenheid, waarbij met name de exclusieve lichtbeige gemeleerde gevelsteen en het gevarieerde metselwerk erg opvallend zijn.

Uitstekende parkeergelegenheid

In het midden van Hof van Augusta bevindt zich het openbaar parkeerterrein met in totaal 81 parkeerplaatsen voor de bewoners en bezoekers. Daarnaast krijgen 15 woningen een parkeerplaats op eigen terrein.

Een gedifferentieerd woningaanbod

Het plan van de 26 appartementen kenmerkt zich door een gedifferentieerd woningaanbod met in totaal 8 verschillende types, variërend van 77 tot 170 m2 woonoppervlakte. Alle appartementen hebben een royale woonkamer, keuken met bijkeuken/berging, 2 -3 slaap-/hobbykamers en een compleet ingerichte badkamer. De meeste badkamers zijn voorzien van een ligbad, een grote inloopdouche en een wastafelmeubel.

De appartementen op de begane grond hebben een eigen entree zonder gebruik te maken van de centrale entreehal en een betegeld terras van ca. 15 m2. De meeste appartementen op de verdiepingen hebben een uitkragend balkon ter breedte van het appartement (variërend van ca. 9 -14 m2)  Op de beide uiteinden van het appartementengebouw hebben de appartementen vanaf de eerste verdieping een groot dakterras variërend van ca. 25 – 55 m2.

Op de begane grond is er nog een extra privé berging per appartement. 

Alle appartementen vanaf de eerste verdieping worden ontsloten door de centraal gelegen lifthal en hoofdtrappenhuis. Naast de hoofdentree is de ontmoetings-/recreatieruimte gelegen, welke door alle bewoners van Hof van Augusta gebruikt kan worden.

Wonen in de 21e eeuw

Woonwensen vertaald in een standaardpakket

Indeling appartementen

Gevels, etages, plattegronden en optie mogelijkheden

Beschikbaarheid

Bekijk hier de beschikbaarheid en prijslijst.

naar boven