Start verkoop

Donderdag 24 september

Op donderdag 24 september is de verkoop van het plan Hof van Augusta in deelplan Meander fase 2 te Bergen op Zoom gestart. 

Inschrijven

Wij hopen natuurlijk dat u net zo enthousiast bent over het project als wij en dat u belangstelling heeft voor één of meerdere bouwnummers. Deze belangstelling kunt u kenbaar maken door het voorkeur/keuzeformulier volledig in te vullen en in te leveren bij de makelaar vóór donderdag 8 oktober aanstaande om 17.00 uur. Om uw kans op een appartement of woning in het plan zo groot mogelijk te maken, willen wij u adviseren om voor meerdere bouwnummers in te schrijven. 

Download hier het voorkeur/keuzeformulier.

Procedure toewijzing
Na afloop van de inschrijftermijn worden de appartementen en woningen toegewezen. Uitgangspunt voor deze toewijzing is dat er naar een zo optimaal mogelijke bezetting van de bouwnummers wordt gestreefd. Er zal worden toegewezen aan de meest concrete kandidaten. Het meest concreet bent u als uit uw inschrijving blijkt dat uw financiële positie zodanig is dat de aankoop van de betreffende woning ook daadwerkelijk mogelijk is. Dit kan blijken uit uw inkomens- en/of vermogensgegevens dan wel een financiële toets door een bank of hypotheekadviseur.

Wanneer bericht
Indien een bouwnummer aan u is toegewezen wordt u hiervan vanaf woensdag 14 oktober telefonisch op de hoogte gesteld. Tijdens dit telefoongesprek maken we ook graag met u een afspraak voor een informatief gesprek met één van de makelaars. In dit persoonlijk gesprek lichten wij u het project en het appartement of woning toe en informeren wij u verder over alle aspecten van het aankopen van een nieuwbouwappartement/-woning. Ook bespreken we met u de reserveringstermijn en spreken we met u af wanneer u definitief moet beslissen om het appartement of woning wel of niet aan te kopen. 

De kandidaten aan wie helaas geen appartement of woning is toegewezen ontvangen daarover een e-mail met de mededeling dat zij reservekandidaat zijn (uitsluitend voor de bouwnummers die men heeft opgegeven middels de inschrijving). Indien er een kandidaat afvalt, wordt dezelfde toewijzingsprocedure gevolgd voor de vrijgekomen woning. Wij kunnen u in deze e-mail dan ook niet berichten op welke plaats u op de reservelijst staat.

 = Beschikbaar    = In optie    = Verkocht

 

Bekijk beschikbaarheid

Appartementen

26 appartementen

Eengezinswoningen

32 eengezinswoningen

Verkoop is gestart

Schrijf je NU in!

Beschikbaarheid

Bekijk hier de beschikbaarheid en prijslijst

naar boven